Skip to content

Rooney Taxi is onderdeel van Regionale Vervoer Regisseur B.V.

Wij zoeken collega’s!

Omgeving HVH & Westland.

Wordt jij onze nieuwe held op de weg?

Kom ons team versterken als Taxi Chauffeur/Chauffeuse in het Westland of Hoek van Holland!

Ben jij op zoek naar een boeiende en flexibele baan als taxi chauffeur/chauffeuse? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde individuen om ons team te versterken. Bij ons staan flexibiliteit, goede arbeidsvoorwaarden en een positieve werkomgeving centraal.

Waarom kiezen voor ons:

1. Flexibele Uren: Wij begrijpen dat het leven druk is, daarom bieden wij flexibele werktijden aan. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime positie, wij kunnen een schema samenstellen dat bij jouw levensstijl past.

2. Aantrekkelijke Arbeidsvoorwaarden: Wij geloven in het belonen van hard werken. Onze arbeidsvoorwaarden zijn niet alleen concurrerend, maar we bieden ook extra voordelen en bonussen aan voor toegewijde chauffeurs/chauffeuses.

3. Teamgeest: Bij ons ben je niet zomaar een werknemer, maar een gewaardeerd lid van ons team. We streven ernaar een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren, waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Wie zoeken wij:

  • Je hebt een geldig rijbewijs B en aantoonbare rijervaring.
  • Je bent klantvriendelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent woonachtig in het Westland of Hoek van Holland.

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Stuur je cv en een korte motivatie naar info@rooneytaxi.nl. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en samen de weg op te gaan!

 

Bezoekadres

Zekkenstraat 9
3151 XP Hoek van Holland
Nederland

Bedrijfsgegevens

Regionale Vervoer Regisseur B.V.
Bank: NL45INGB0006981561
BTW: NL855552335B01
KvK-nummer: 64167976

Website realisatie door JERB.